همایش گرامیداشت و پاسداشت مقام آزادگان، جانبازان و رزمندگان دانشگاه برگزار شد

همایش بزرگداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت مقام آزادگان، جانبازان و رزمندگان شامگاه پنج شنبه مورخ 3/7/93 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این همایش ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و تقدیر از ایثارگری های رزمندگان و آزادگان گفت: گرامیداشت هفته دفاع مقدس فرصت بسیار مغتنمی جهت یادآوری رشادت ها و جانفشانی های این عزیزان در آن روزهای بسیار سخت است.

دکتر محمد حسین اعرابی، تقدیر و تکریم و ارج نهادن مقام همه ی آزادگان، رزمندگان و ایثارگران را هدف از برگزاری این جلسه عنوان کرد و اظهار داشت: مهمترین رسالت این جلسات انتقال از جان گذشتگی ها و افتخارات به نسل های بعد از جنگ است.

وی، با بیان اینکه با تحلیل مختصری از روزهای جنگ و قبل از آن به این نتیجه می رسیم که رویارویی استکبار با انقلاب اسلامی چیز جدیدی نیست، تصریح کرد: ایران یکی از مهمترین کشورهای منطقه از لحاظ استراتژیک و از لحاظ مذهبی است به همین خاطر استکبار جهانی قبل از شروع انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را جهت جلوگیری از تشکیل انقلاب اسلامی کرد تا مبادا استقلال ایران اسلامی به دیگر کشورهای خاورمیانه سرایت کند اما ملت راه خود را به رهبری رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) انتخاب کرد و به نتیجه رسید.

دکتر اعرابی، با اشاره به شرایط نامناسب سیاسی، اقتصادی و حتی اجتماعی مردم در سال های اول انقلاب ادامه داد: استکبار در این دوران تصور می کرد که می تواند انقلاب را با یک فرد جاه طلب به نام صدام از پا درآورد.

وی گفت: حقیقتاً یکی از مظلوم ترین سال های تاریخ انقلاب، سال های 58 تا60 بود که در آن زمان، مرزها ناآرام بود حتی قبل از جنگ  و داخل کشور وضعیت مدیریتی نامناسب بود و ترورهای کور و ناجوانمردانه در اقصی نقاط کشور نا آرامی های جدی را به همراه داشت و این سه سال سال های سخت و مظلومانه ای بود که مردم، با بصیرت و آگاهی و با رهبری حضرت امام خمینی (ره) این شرایط را پشت سر گذاشتند.

وی، حمایت همه جانبه مردم از دولت و نیروهای نظامی را رمز پیروزی انقلاب دانست و تاکید کرد: حتی از لحاظ اقتصادی دولت بدون کمک مردم نمی توانست جنگ را اداره کند و مردم در پشت جبهه تمام تلاش خود را در حمایت از رزمندگان کردند.

رئیس دانشگاه، با اشاره به سند چشم انداز ایران اسلامی و پیشرفت ایران در همه سطوح اذعان داشت: همه باید از طرح ها و افتخارات این نظام، حمایت و برای سرافرازی آن تلاش کنند.

دکتر اعرابی، با اشاره به افتخار حضور بیشترین درصد آمار ایثارگران شهرستان در این دانشگاه تاکید کرد: قطعاً شما به عنوان خانواده بزرگ دانشگاهی می توانید در سال "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" با تلاش و مدیریت جهادی، دانشگاه را در مراحل پیشرفت همراهی کنید.

این گزارش حاکیست، محمد شقاقی یکی از آزادگان شهرستان کاشان نیز در این مراسم خاطرات و سخنانی را بیان کرد.

گفتنی است لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به 10 نفر از ایثارگران دانشگاه اهدا شد.

ساعت : 12:29 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :655