معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاون آموزشی دانشگاه:

حدود سه هزار دانشجو در دانشگاه در حال تحصیل هستند/ افزایش 5 درصدی دانشجو

معاون آموزشی دانشگاه گفت: در حال حاضر نزدیک به سه هزار دانشجو در 5 دانشکده پزشکی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی، دندانپزشکی و شعبه پردیس دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند.

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی به مناسبت آغاز سال تحصیلی در جمع خبرنگاران، با اشاره به تحصیل 1198 نفر در دانشکده پزشکی، 682 نفر در پرستاری و مامایی، 531 دانشجو در پیراپزشکی، 456 نفر در بهداشت و 62 نفر در دندانپزشکی افزود: 177 عضو هیات علمی در این دانشگاه فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: این دانشگاه دارای 10 رشته دستیاری "کودکان، داخلی، بیماری های زنان و زایمان، جراحی عمومی، بیهوشی، روان پزشکی، پاتولوژی، بیماری های عفونی گرمسیری، رادیولوژی و مغز و اعصاب" و 5 رشته دکتری تخصصی پژوهشی "بیولوژی تولید مثل، بیولوژی سلولی و مولکولی، علوم اعصاب، تروما، سلولهای بنیادی" و 3 رشته دکتری تخصصی "مطالعات اعتیاد، ...... و علوم سلولی کاربردی" می باشد.

افزایش 5 درصدی پذیرش دانشجو در دانشگاه

دکتر رزاقی، از افزایش 5 درصدی پذیرش دانشجو دانشگاه در سال جاری نیز خبر داد و اظهار داشت: امسال 599 دانشجو در مقاطع و رشته های مختلف پذیرفته شده اند.

وی، با اشاره به پذیرش  300 نفر در مقطع کارشناسی، 95 نفر در کارشناسی ارشد، 159 نفر در مقطع دکتری حرفه ای و 45 نفر در دستیاری در سال تحصیلی جدید گفت : از این تعداد 411 زن و 188 مرد می باشند.

وی، تعداد اعضای هیات علمی جذب شده در سال گذشته را 5 نفر برشمرد و افزود: دانشگاه در حال جذب و بکارگیری 16 عضو هیات علمی می باشد و 11 عضو هیت علمی در سال گذشته ارتقا یافته است.

عمده ترین فعالیت های شاخص معاونت آموزشی دانشگاه از سال گذشته تاکنون

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تاسیس دانشکده دندانپزشکی با ۳۶ دانشجو، تاسیس پردیس بین الملل، اخذ مجوز PHDمیکروب شناسی، موافقت راه اندازی دکتری تخصصی پرستاری، تاسیس قطعی دوره دستیاری بیهوشی توسط گروه بورد بیهوشی، تاییدیه دستیاری رشته رادیولوژیبه صورت دوره کامل، اقدام در جهت جذب اعضای هیات علمی بالینی مورد نیاز درمانی آموزشی، برگزاری فراخوان جذب اعضای هیت علمی و جذب متخصص در رشته های مختلف و ثبت نام الکترونیک پذیرفته شدگان را از دیگر فعالیت های شاخص این معاونت از سال گذشته تاکنون برشمرد.

وی، رشد ۹۸ درصدی کنفرانس ها، سمینارها و کنگره های دارای امتیاز آموزش مداوم دانشگاه برای پزشکان و اعضای هیات علمی را طی ۶ ماهه امسال از دیگر شاخصه های معاونت آموزشی عنوان کرد.

رسالت و اهداف معاونت آموزشی دانشگاه

وی، تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه را رسالت این معاونت ذکر کرد و ادامه داد: این رسالت از طریق "آموزش و نشر علم، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی" با استفاده از  "منابع و فناوری نوین متناسب با فرهنگ جامعه در چارچوب سیاست های ملی در سطح منطقه و کشور" در راستای تحقق اهداف و ارتقاء مستمر کیفیت خدمات خود، در مقابل "آحاد جامعه، مدیران ارشد دولتی مرتبط"  اجرا می شود.

دکتر رزاقی، ارتقاء کیفیت برنامه های آموزشی بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی، توسعه و گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی در گروه علوم پایه و بالینی، تربیت نیروی انسانی کار آمد و مورد نیاز جامعه، توسعه بستر مناسب جهت بروز و ظهور خلاقیت ها در کلیه رشته های آموزشی، ارتقاء کیفی سطح علمی اعضای هیات علمی، تقویت انگیزه اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان، بهبود و اصلاح ساختار نظام آموزشی دانشگاه و توسعه فن آوری و امکانات نوین آموزشی به منظور ارتقاء فرآیندهای آموزشی را اهداف کلی معاونت آموزشی دانشگاه برشمرد.

ساعت : 11:56 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :783