به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید:

سنجش سلامت جسمانی دانشجویان بدو ورود به دانشگاه انجام شد

معاون بهداشتی دانشگاه از انجام سنجش سلامت جسمانی دانشجویان بدو ورود به دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی گفت: باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید و همزمان با ثبت نام دانشجویان جدید الورود طبق هماهنگی بعمل آمده بین معاونت های بهداشتی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه، معاینات جسمانی (ارزیابی مقدماتی و عمومی پزشکی) کلیه دانشجویان بدو ورود به دانشگاه علوم پزشکی کاشان براساس شناسنامه سلامت دانشجو انجام می شود.

وی، با اشاره به آغاز این معاینات از روز شنبه مورخ 29/6/93 لغایت 31/6/93 افزود: این برنامه در راستای برنامه سلامت جوانان و با هدف تشخیص و درمان زودرس اختلالات جسمانی دانشجویان اجرا می گردد.

دکتر مروجی اظهار داشت: همچنین اسامی دانشجویان نیازمند به ارجاع تخصصی جهت تکمیل معاینات به معاونت های درمان و دانشجویی فرهنگی اعلام خواهد شد.

ساعت : 11:51 -  روز  : یکشنبه  - 30 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :708