مسئولین امور مالی واحدهای مختلف دانشگاه تودیع و معارفه شدند

مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: به استناد بند دو جلسه مورخ 22/.12/89 هیئت رئیسه دانشگاه که معاونت توسعه مدیریت و مدیریت امورمالی را موظف به تغییر و جابجایی کلیه مسئولین امور مالی واحدهای تابعه کرده است، از ابتدای سالجاری تاکنون تودیع و معارفه10 تن از این مسئولین برگزار و معارفه مسئولین مابقی واحدها نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام خواهد شد .

سید محمد بهشتی هدف از اعمال این تغییرات را اجرای سیاستهای دانشگاه، ارتقای عملکرد مدیریت امور مالی و تکمیل پروژه نظام نوین مالی در دانشگاه ذکر کرد.

وی، استفاده بهینه از توانمندیهای مسئولین امور مالی در تمامی واحدها و افزایش انگیزه بیشتر برای کارکنان واحدها را از دیگر اهداف این جابجایی ها عنوان کرد.

ساعت : 15:19 -  روز  : شنبه  - 24 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1630