بررسی تحولات خاورمیانه با حضور روح اله قاسمیان کارشناس مسائل خاورمیانه

همزمان با شانزدهمین جشنواره قرآنی نشست بیداری اسلامی با موضوع بررسی قیام مردم منطقه برگزار می گردد.

دکتر طاهره مازوچی دبیر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور با اشاره به لزوم آگاهی قشر جوان از رویدادهای روز جهان اظهار داشت: همزمان با برگزاری شانزدهمین جشنواره قرآنی کشور نشست بیداری اسلامی با موضوع بررسی نقش دین و اسلام در خیزشهای مردم منطقه با حضور آقای روح اله قاسمیان کارشناس مسائل خاورمیانه برگزار می گردد.

وی افزود : این نشست که ویژه شرکت کنندگان در جشنواره می باشد روز سه شنبه 27 اردیبهشت ساعت 20 الی 22 همراه با دعای روح بخش توسل در محل آمفی تئاتر مرکزی دانشکده پزشکی برگزار می گردد.

گفتنی است شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور دانشجویان برتر قرآنی در بخش های شفاهی ، کتبی ، هنری و پژوهشی از 27 لغایت 29 اردیبشهت در دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار می گردد.

ساعت : 11:51 -  روز  : شنبه  - 24 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1596