بازدید علمی دانشجویان کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار مرکز از کاشان

دانشجویان عضو کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار مرکز طی روزهای 20 و 21 اردیبهشت ماه با سفر به دانشگاه علوم پزشکی کاشان از جاذبه های علمی و گردشگری این شهرستان دیدن کردند.

مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هدف از این سفر علمی را ارتقاء سطح دانش علمی و عملی دانشجویان به طور محسوس عنوان کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: دانشجویان در این سفر از پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان واقع در قمصر،رصدخانه این دانشگاه واقع در نیاسر و پژوهشکده نانو این دانشگاه و شرکت داروسازی باریج اسانس بازدید کردند.

وی تصریح کرد: در این بازدیدها دانشجویان به طور محسوس و از نزدیک در جریان فعالیتهای این مراکز علمی پژوهشی قرار گرفتند.

به گفته وی، سرپرستان و دبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی شبکه همکار مرکز با برگزاری نشستی در حاشیه این بازدید در خصوص موضوعات مرتبط به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در این نشست، چک لیست های داوری مقالات کنگره های شبکه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت، همچنین فرایند طرحهای تحقیقاتی مشترک بین دانشگاهی تدوین و نهایی شد.

دکتر مروجی افزود: تعیین زمان و مکان برگزاری کنگره امسال شبکه و بازدید های علمی سه ماهه دوم و سوم سال از دیگر مصوبات این نشست بود.

به گفته وی، در پایان این جلسه به اتفاق اکثریت آراء اعضا ، دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای دومین سال متوالی به عنوان ریاست شورای راهبردی شبکه و دبیرخانه آن انتخاب شد.

وی در پایان از همکاری صمیمانه معاونت های پژوهشی دانشگاه کاشان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان در برگزاری این بازدید علمی قدردانی کرد.

کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی اراک، آزاد یزد، قم، کاشان، کرمان و یزد اعضای شبکه همکار مرکز را تشکیل می دهند.

ساعت : 15:56 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1528