انبارگردانی تمامی انبارهای دانشگاه در سال جاری انجام شد

مدیر امور مالی دانشگاه از انبارگردانی تمامی انبارهای دانشگاه در فروردین ما ه سال جاری در راستای اجرای نظام نوین مالی خبر داد.

سید محمد بهشتی افزود: این اقدام با عنایت دستورالعمل شماره دو نظام نوین مالی تحت عنوان روشهای گردش عملیات که از طرف وزارت بهداشت ابلاغ شده است صورت پذیرفت.

به گفته وی، در این اقدام با نظارت مستقیم حسابرسان مستقل، موجودی تمامی انبارهای دانشگاه طبق لیست تنظیمی بطور روزانه توسط گروههایی شمارش و با موجودی نرم افزارهای نظام نوین مالی مقایسه می شد که در صورت مغایرت، پس از بررسی علل، نسبت به رفع آن اقدام شده و سپس گزارشهای مورد نیاز تهیه می

گردید.

سید محمد بهشتی ، تمهیدات مدیریت امور مالی دانشگاه برای اجرای این عملیات را به شرح ذیل بیان کرد :

1-تامین سخت افزار کلیه انبارها و نصب نرم افزار بر روی آنها
2- برقراری ارتباط بین کلیه انبارها از طریق شبکه LAN
3- برگزاری جلسات متعدد با انبارداران جهت وحدت رویه در خصوص کالاهای وارده و صادره به انبار
4- تعیین یک نفر کارشناس به عنوان پاسخگوی اصلی مشکلات انبارداران
5- اعزام بعضی از انبارداران به کارگاههای آموزشی نظام نوین مالی کشور
6- تهیه دستورالعمل انبارگردانی و تعیین شرح وظایف آنان

مدیر امور مالی دانشگاه در پایان، جلوگیری از اسراف در خرید دوباره برخی کالاهایی که در انبار موجود است، را از جمله مزایای اصلی انبارگردانی بیان کرد.

سید محمد بهشتی افزود: از این پس قرار است فرایند خرید کالاها در واحدهای مختلف دانشگاه اصلاح گردد.
گفتنی است پس از اجرای نظام نوین مالی در دانشگاه، امسال دومین سال متوالی است که انبارگردانی انجام می شود.

ساعت : 13:28 -  روز  : یکشنبه  - 18 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1410