بزرگداشت استاد قلم و اندیشه شهید مرتضی مطهری در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت استاد قلم و اندیشه شهید مرتضی مطهری معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه مراسم سخنرانی با حضور استاد برجسته حوزه و دانشگاه حجت­الاسلام و المسلمین جناب آقای معمار منتظرین برگزار نمود.

در این مراسم فرماندار، شهردار محترم شهرستان کاشان و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ،کارکنان ،اساتید و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش کلیپ در خصوص شهید مطهری حجت الاسلام والمسلمین معمار منتظرین به ایراد سخنرانی پرداختند.

ایشان در بیانات خود پیرامون شخصیت ،دیدگاه و نگرشهای شهید مطهری و پرداختن به همه ابعاد و جوانب مسائل اسلامی در کتب استاد مطهری مطالبی عنوان کردند.

در ادامه مراسم از برندگان مسابقات کتاب خوانی (کتاب­های آزادی معنوی و ده گفتار) با اهدای جوایزی تقدیر بعمل آمد ضمناً درب ورودی مراسم، نمایشگاهی از آثار و کتب شهید مطهری به نمایش گذاشته شده بود و به کلیه شرکت کنندگان یادبودی همراه با تصویر شهید بزرگوار اهداء گردید و کتابهای بیست گفتار در ادامه سیر مطالعاتی با تخفیف ویژه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

ساعت : 9:32 -  روز  : یکشنبه  - 18 /  2 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1419