تاسیس رشته پاتولوژی

رشته تخصصی پاتولوژی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ایجاد شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان از موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاسیس رشته تخصصی پاتولوژی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا نیکبخت گفت: به استناد رای صادره در دویست و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با تاسیس دوره دستیاری رشته تخصصی پاتولوژی در بیمارستان شهید بهشتی دانشگاه با ظرفیت پذیرش سه دستیار موافقت بعمل آمد.

به گفته وی، پیش از این نیز دانشگاه توانسته بود مجوز تاسیس کارشناسی ارشد رشته ‹‹ پرستاری ›› با ظرفیت پذیرش 4 دانشجو را برای سال تحصیلی 90- 89 اخذ نماید.

وی تصریح کرد: مقدمات اخذ مجوز پذیرش دستیار در رشته رادیولوژی نیز در دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شده است.

گفتنی است مجوز تاسیس رشته های تخصصی کودکان، داخلی، زنان و زایمان و جراحی عمومی از سال 71 تا 75 ، کارشناسی ارشد رشته انگل شناسی در سال 1381 ، میکروب شناسی در سال 1385 و دو رشته تخصصی روانپزشکی و بیهوشی در سالهای 87 و 88 برای دانشگاه صادر شده است .

هم اکنون 66 نفر دستیار در چهار رشته تخصصی کودکان، داخلی، زنان و زایمان، جراحی عمومی، روان پزشکی و بیهوشی و 30 نفر دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد میکروب شناسی، انگل شناسی، فیزیولوژی، علوم تشریح، مهندسی بهداشت محیط، مدارک پزشکی و مراقبت های ویژه پرستاری حدود ‪ 2500 دانشجو در ‪ 30 رشته کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان دارای چهار دانشکده پزشکی، پرستاری مامایی، بهداشت و پیراپزشکی و پنج بیمارستان آموزشی شهید بهشتی، متینی، شبیه خوانی، اخوان و نقوی در کاشان و دو بیمارستان غیر آموزشی سیدالشهداء و شهید رجایی در آران و بیدگل می باشد.

ساعت : 10:40 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  6 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2563