استاندار اصفهان

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با استاندار محترم استان اصفهان دیدار کردند

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، روز شنبه مورخ 30/5/89 با دکتر ذاکر اصفهانی، استاندار محترم اصفهان و آقای همدانیان ، سرپرست محترم معاونت برنامه ریزی این استانداری دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، پس از ارائه گزارش جامعی از عملکرد و شاخص های حوزه های مختلف این دانشگاه از استاندار محترم اصفهان برای بازدید از مجموعه دانشگاه دعوت کرد.

جناب آقای دکتر نیکبخت سپس از ایشان برای تجهیز بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی، احداث دانشکده دندانپزشکی که یکی از مصوبات سفر دوم ریاست محترم جمهوری به استان می باشد وکمک به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان آران و بیدگل درخواست تخصیص اعتبار نمود.

استاندار اصفهان نیز در این دیدار با بیان این مطلب که بهترین اوقات فراغت من حضور در جمع دانشگاهیان است، گفت: بحمدا.. وضعیت پزشکی ما نسبت به بسیاری از کشورها مطلوبتر است.

دکتر ذاکر اصفهانی، خواستار ارتباط بیشتر دانشگاه با استانداری شد و افزود: ارتباط و تعامل دو سویه تاثیر بسزایی در حل مشکلات و تقاضاها دارد.

وی، بر مشارکت و طلب کمک از خیرین سلامت در زمینه های بهداشتی و درمانی از جمله احداث و راه اندازی مراکز خصوصی بیمارستانی و مرکز توریسم درمانی با توجه به موقعیت منطقه ، تاکید کرد.

استاندار اصفهان، با ابلاغ سلام خود به اساتید و اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه ، در خصوص حضورش در دانشگاه و بازدید از این مجموعه قول مساعد داد.

دکتر ذاکر گفت: توسعه همگانی استان با نگاه عدالت محور و بدون تضییع حقوق دیگران برای اینجانب مهم است و هیچگاه قیامت خود را با این چند روز دنیا معاوضه نخواهم کرد.

وی، در پایان مشکل کمبود آب را یکی از چالشهای مهم استان دانست و گفت: استانداری در این خصوص به شهرستان کاشان هم نگاه ویژه ای دارد

ساعت : 10:9 -  روز  : دو شنبه  - 1 /  6 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1462