دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی

رئیس مجلس خبر داد؛

اختصاص 3 هزار میلیارد تومان از محل مالیات‌ بر ارزش افزوده به حوزه سلامت

رییس مجلس شورای اسلامی از اختصاص 3 هزار میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به حوزه سلامت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا؛ دکتر علی لاریجانی در پانزدهمین جشنواره ابن سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن اعلام این خبر افزود: در دولت فعلی توجه بیشتری به بودجه سلامت و بهداشت شده است و به منظور جبران کسری بودجه وزارت بهداشت بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان از محل مالیات‌ ارزش افزوده و 10 هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها به اضافه بودجه‌ای که دولت در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهد به حوزه سلامت کشور اختصاص داده شده است.

دکتر لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از مشکلات حوزه سلامت را متمرکز نبودن بیمه‌ها دانست و گفت: سیستم بیمه درمانی کشور ما متمرکز نیست و از وزارت بهداشت جدا است به همین دلیل در دوره‌های گذشته دائماً بین وزارت رفاه و وزارت بهداشت اختلاف وجود داشت و بیمه‌ها بدهی‌های خود به وزارت بهداشت را با تأخیر پرداخت می‌کردند به همین دلیل این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد.

وی از پایان بررسی واگذاری بیمه‌های سلامت و درمان در مجمع تشخیص مصلحت نظام به وزارت بهداشت خبر داد و گفت: در مجمع تشخیص مصلحت مقرر شد بیمه‌ها یک پارچه و متمرکز شوند و بیمه سلامت و درمان به وزارت بهداشت داده شود و امیدواریم مسیر قانونی آن هم در مجلس انجام شود.

دکتر لاریجانی با تأکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تکمیل پروژه‌های عمرانی وزارت بهداشت گفت: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل پروژه‌های وزارت بهداشت که نیمه کاره مانده است استفاده کنید وی افزود: ما با اعطای تسهیلات دولتی و بانک‌ها این امر را تسهیل کرده‌ایم. این موضوع هم به نفع دولت و هم به نفع بخش خصوصی است تا این پروژه‌ها سریعتر وارد خدمات‌رسانی به مردم شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش وزیر بهداشت در استفاده از متخصصین و کارشناسان حوزه سلامت در سیستمهای مدیریتی گفت: علم طب یک کار عظیم و مقدس است، کسانی که وارد این عرصه می‌شوند وارد عرصه مقدسی می‌شوند بنابراین باید مورد تکریم قرار گیرند و نیز از نظرات تخصصی آنها در زمینه‌های مختلف به درستی استفاده شود. وی ضمن قدردانی از اقدامات دکتر هاشمی وزیر بهداشت برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های علمی و تخصصی دانشمندان در طب خواستار تلاش هرچه بیشتر در این زمینه شد.

گفتنی است جشنواره ابن سینا با حضور رئیس مجلس، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسای دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، معاونت پژوهشی وزارت بهداشت و جمع کثیری از اساتید و دانش‌پژوهان علم طب برگزار شد و با تجلیل از نفرات برگزیده این جشنواره در بخش‌های مختلف پایان پذیرفت.

منبع: وب دا

ساعت : 12:57 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :673