الگوی ایرانی اسلامی

تحقق آرمان های انقلاب با به کارگیری الگوی ایرانی اسلامی

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی گفت: آرمان‌های انقلاب با به کارگیری الگوی ایرانی اسلامی محقق می شود.

حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری در نشست اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: در نقشه راه الگوی ایرانی اسلامی، ۸۱ موضوع برای جهت گیری جامعه بر اساس شاخص های هویت اسلامی بیان شده است.

وی، مبنا و ریشه نگاه دینی برای اداره جامعه را هدایت فرد دانست و افزود: اگر در جامعه ای مفهوم دین رعایت شود آن جامعه دینی خواهد بود و در صورت عدم جریان هدایت، الگوهای جامعه با مسئله دین فاصله می گیرند.

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی، حق طلبی، اختیاری بودن و سطوح هدایت در عالم هستی را از مهمترین مولفه های بحث هدایت برشمرد و تصریح کرد: اگر می خواهید حوزه سلامت بر اساس دین تنظیم شود باید براساس هدایت انسان ها باشد.

وی، سطحی از هدایت که ریشه در اختیارات انسانها دارد را هدایت نظامات ذهنی عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین کشوری، ریشه پیشرفت الگوی ایرانی اسلامی را هدایت نظامات ذهنی در همه بخش ها دانست و ادامه داد: اگر هدایت و تغییر نگرش ما انسان ها در راستای صحیح و اختیاری بودن باشد، الگوی ما پیشرفت خواهد داشت ولی اگر اختیار انسان حذف شود هدایت از مسیر خویش خارج خواهد شد.

این گزارش حاکیست، این نشست با پرسش و پاسخ اعضای هیات علمی حاضر در جلسه پایان یافت.

گفتنی است این جلسه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سالن طبیب دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 14:16 -  روز  : شنبه  - 21 /  10 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :695