کارگاه سراسری بهسازی محیط روستاها در کاشان آغاز شد

کارگاه آموزشی، بهسازی محیط روستاها با حضور کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور روز سه شنبه در شهر 'نیاسر' این شهرستان آغاز بکار کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، هدف از برگزاری این کارگاه را بررسی طرحها و برنامه های بهسازی محیط روستاها عنوان کرد.
'سیدرضا غلامی' اظهار داشت:در این کارگاه ارتقای سطح بهداشت عمومی و تامین سلامت روستاییان از طریق کاهش یا حذف آلودگیهای محیطی و ایجاد فضای پاک مورد بررسی قرار می گیرد.
وی تقویت همکاریهای برون بخشی و انقعاد تفاهم نامه مشترک با سایر دستگاه ها را از جمله گامهای اصلی برای اجرای برنامه بهسازی محیط روستاهای کشور بیان کرد.
به گفته وی،در این دوره آموزشی سیاستهای جدید وزارت بهداشت برای هرچه بهتر اجرا کردن محیط سالم برای روستاها تبیین می شود.
کارگاه آمورشی بهسازی محیط روستاها با حضور 50 نفر از کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی کشور به مدت دو روز در شهر'نیاسر'، در فاصله حدود 30 کیلومتری کاشان، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برگزار می شود.

ساعت : 7:51 -  روز  : چهار شنبه  - 31 /  1 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1634