سرپرست جدید مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان منصوب شد

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، سرپرست جدید مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی این شهرستان منصوب شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسمی که به منظور تودیع سرپرست سابق بیمارستان، دکتر سید علی مسعود و معرفی سرپرست جدید آن، دکتر مهرداد حسین پور برگزار شد گفت: این بیمارستان یکی از مراکز مهم آموزشی دانشگاه و یکی از مراکز مهم درمانی شهرستان و منطقه کاشان و حتی شهرستان های همجوار است .

دکتر محمدحسین اعرابی افزود: ارتقاء کیفیت همراه با توسعه کمی از سیاستهای اصلی دانشگاه در سال جاری است و اجرای حاکمیت بالینی یکی از ابزارهای مهم ارتقاء کیفیت خدمات بالینی در بخش درمان است که باید برای اجرا و تحقق آن تلاش شود.

وی تصریح کرد: حاکمیت بالینی یکی از ابزارهای مهم ارتقاء کیفیت خدمات بالینی در بخش درمان است که باید برای اجرا و تحقق آن تلاش شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از مدیریت جدید بیمارستان خواست با تعامل بهتر و بیشتر با مدیران گروههای آموزشی علاوه بر بحث درمان در ارتقاء سطح کیفی آموزش نیز بکوشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین اعرابی از دکتر مهرداد حسین پور به عنوان جوانی پیگیر، خلاق، علمی و جدی نام برد و گفت: ایشان طی چهار سالی که در بیمارستان شهید بهشتی کاشان مشغول بوده تجارب مختلفی را اندوخته است که امیدواریم در دوره مدیریتش از آنها استفاده نماید و کمافی السابق با جدیت مسائل بیمارستان را پیگیری نماید.

سرپرست دانشگاه از مدیریت سابق بیمارستان به عنوان فردی پیشکسوت در جامعه پزشکی نام برد و گفت: دکتر سید علی مسعود با پذیرش این مسئولیت و بار سنگین، صدقه جاریه ای را برای خود بنا نهادند و تلاشهای ایشان برای راه اندازی مرکز قلب امام علی (ع) بر کسی پوشیده نیست.

گفتنی است دکتر مهرداد حسین پور، فوق تخصص جراحی اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

ساعت : 11:43 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  1 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2849