انتخاب کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به عنوان دوستدار سلامت

به مناسبت هفته سلامت سال 1390 یکی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل از سوی کمیته فنی و دبیرخانه دائمی هفته سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان دوستدار سلامت معرفی شد.

در این اقدام نمادین، علی اعتصام، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به عنوان دوستدار سلامت انتخاب و جهت شرکت در جشن سلامت دعوت شد.

گفتنی است جشن سلامت صبح روز 23 فروردین ماه در سالن‌ همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیران و دست‌اندرکاران سلامت از تمام کشور برگزار شد.

در این مراسم که با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر بهداشت و رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و سازمان‌ها و دستگاه‌های مجری و مرتبط با سلامت و افراد حقیقی دست‌اندرکار سلامت از جمله مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، از یکصد حامی و دوستدار سلامت کشور تقدیر شد.

ساعت : 12:31 -  روز  : شنبه  - 27 /  1 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1758