سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان

پنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه برگزار می شود

پنجمین یادواره سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه و همچنین مراسم مدافعان حرم حضرت زینب (س) در روزهای شنبه و یکشنبه 4 و 5 آبان ماه به همت بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این یادواره با سخنرانی حجت السلام و المسلمین سید حسین مومنی و سید ناصر حسینی و مدیحه سرایی حاج مهدی سلحشور و کربلایی حسین برزی همراه با پریایی نمایشگاه (معبری به سوی نور) انجام می گردد.

شایان ذکر است این نمایشگاه با شش محور جنگ سخت، جنگ نرم، دستاوردهای انقلاب اسلامی، مقاومت و مهدویت در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه دایر گردیده است.

از کلیه اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه دعوت به عمل می آید در این مراسم با شکوه که ساعت 18:30 در مسجد بقیه الله دانشگاه برگزار می گردد،حضور بهم رسانند.

ساعت : 12:33 -  روز  : شنبه  - 4 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :782