سومین مرحله برنامه غربالگری دیابت کاشان

غربالگری دیابت ساکنان روستاهای منطقه کاشان آغاز شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از آغاز سومین مرحله برنامه غربالگری دیابت 20 هزار نفر از ساکنان روستاهای منطقه کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی گفت: این برنامه با هدف شناسایی، کنترل، درمان و پیشگیری از عوارض بیماری دیابت در مناطق روستایی به مدت شش ماه اجرا می شود.

وی، با اشاره به غربالگری تمامی افراد بالای 30 سال در این برنامه افزود: پس از شناسایی افراد در معرض خطر، به صورت رایگان آزمایش قند خون آنان انجام می شود تا بیماران دیابتی تحت کنترل و مراقبت قرار گیرند.

به گفته وی، در برنامه غربالگری علاوه بر شناسایی بیماران دیابتی، آزمایش های چربی خون،  فشار خون و سنجش نمایه توده بدنی نیز انجام می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه، بیماری دیابت را به عنوان یک بیماری مزمن ولی قابل کنترل عنوان و تصریح کرد: این بیماری زمینه ساز ایجاد بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، چشمی و ... است.

دکتر مروجی یادآورشد: خانه های بهداشت مستقر در تمامی روستاها با همکاری پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در اجرای این برنامه مشارکت دارند.

گفتنی است برنامه غربالگری دیابت هر سه سال یکبار در کشور اجرا می شود.

ساعت : 13:59 -  روز  : یکشنبه  - 28 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :687