نشست مطبوعاتی رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در دانشگاه

جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشاننشست مطبوعاتی دکتر رحیم قربانی رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در روز یکشنبه 21 فروردین ماه با حضور ریاست دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و خبرنگاران و رسانه ها در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در این نشست مطبوعاتی دکتر قربانی در خصوص دلیل انتخاب کاشان به عنوان میزبان دوره شانزدهم جشنواره قرآنی دانشجویان گفت: شهرستان کاشان جامعة‌القرآنی است که با داشتن کانون‌های فراوان قرآنی و همچنین استعداد و ظرفیت قرآنی به عنوان میزبان شانزدهیمن دوره این مسابقات در اردیبهشت ماه که همزمان با فصل گل و گلاب در این شهر نیز می باشد انتخاب شد.
 رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: این جشنواره یکی از فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی است که توسط مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش کشور به مدت سه روز از 27 تا 29 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می‌شود.
 وی گفت: میزبانی جشنواره قرآنی برای هر شهرستانی می‌تواند منشأ خیر و برکات فراوان و به عنوان برگ زرینی در کارنامه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به ثبت برسد.
به گفته وی جشنواره قرآنی دانشجویان از جمله جشنواره‌هایی است که نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی در دانشگاه‌ها داشته و می‌تواند پیام خدا را به دانشجویان منتقل کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این نشست برگزاری شانزدهیمن جشنواره قرآنی دانشجویان کشور و برپایی کنگره قرآن‌پژوهی و طب را به عنوان دو حادثه مهم قرآنی در سال جاری در دانشگاه بر شمرد.
محمد حسین اعرابی خاطرنشان کرد: دانشجویان، کارکنان، اساتید دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دانشجویان شرکت‌کننده در شانزدهمین جشنواره قرآنی از فرصت فراهم شده نهایت استفاده را در راستای توسعه فضاها و محافل قرآنی داشته باشند.
وی توسعه برنامه قرآنی و برگزاری جشنواره‌های قرآنی در دانشگاه‌های کشور را در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن مؤثر خواند و اظهار داشت: امیدواریم روز به روز شاهد افزایش و توسعه برنامه‌های قرآنی برای دانشجویان، کارکنان و به ویژه اساتید دانشگاه‌ها باشد.
وی تصریح کرد: غافل شدن از برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌های کشور می‌تواند تبعات منفی و مخربی داشته باشد.

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در این نشست از موافقت معاون محترم دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت با پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای میزبانی مرحله نهایی جشنواره شانزدهم  تشکر نمود.
جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور در کاشاندکتر طاهره مازوچی با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو مرحله دانشگاهی و کشوری افزود: پس از پایان مرحله دانشگاهی این جشنواره که در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد تعداد 400 نفر موفق به راهیابی به مرحله کشوری آن شدند.

وی گفت: علاوه بر 400 نفر دانشجوی شرکت کننده تعداد 70 نفر از کارشناسان قرآنی و دو گروه داوری نیز در این مسابقات شرکت می‌کنند.

وی یادآور شد: از کل دانشجویان پذیرفته شده در بخش نهایی شانزدهیمن دوره جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کشور 39 درصد در مقطع دکترا و دستیاری، 55 درصد در مقطع کارشناسی، چهار درصد کاردانی و دو درصد کارشناسی ارشد هستند.
دکتر مازوچی افزود: شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل ، رشته های پژوهشی و هنری ، حفظ که شامل: حفظ کل قرآن کریم، حفظ پنج، 10 و 20 جزء قرآن و مسابقات کتبی شامل ترجمه و تفسیر از دو کتاب دین و زندگی و کتاب گناه‌شناسی برگزار می‌شود.
 دبیر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، تشکیل کمیته‌های فرهنگی، درمان، مالی، روابط عمومی، مسابقات، تدارکات و ارائه شرح وظایف هریک از این کمیته‌ها را از جمله اقدامات انجام شده اعلام کرد و یادآور شد: این جشنواره در دو بخش هنری و پژوهشی برگزارمی‌شود.

وی در ادامه برگزاری نمایشگاه کتاب تخصصی قرآن کریم، نشست تخصصی دبیران کانون‌های قرآن وعترت و کارشناسان قرآنی دانشگاه‌ها، تورهای گردشگری ، ختم قرآن کریم سه نوبت در روز توسط دانشجویان جهت سلامتی و تعجیل در ظهور امام عصر (عج)، زیارت امامزاده سلطانعلی ابن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال را از جمله برنامه‌های جانبی اعلام کرد.

وی با اشاره به فراخوان انتخاب پوسترجشنواره گفت: از میان پوسترهای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره 16 اثر برتر انتخاب و از میان این تعداد اثر، یک اثر انتخاب و به مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و معاونت دانشجویی فرهنگی وزارت ارسال و با ویرایش نهایی به عنوان پوستر برتر انتخاب شد.
مازوچی ارتباط جوان و قرآن، روحانیت و فراگیری قرآن کریم و استفاده از فونت کوفی که یادآور نحوه نگارش نخستین قرآن کریم توسط حضرت علی (ع) را از ویژگی‌های پوستر شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کشور ذکر کرد.

به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بالاترین ثبت نام اساتید در پانزدهمین جشنواره قرآنی کارکنان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی کشور را از آن خود نموده و بالاترین حضور دانشجو در مرحله دانشگاهی شانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان کشور نیز در این دانشگاه بوده است.

وی با اشاره به اینکه پذیرش و اسکان دانشجویان شرکت کننده در مرحله نهایی شانزدهمین جشنواره از 26 اردیبهشت در هتل های امیر کبیر و نگارستان کاشان آغاز می‌شود اظهار داشت: مراسم افتتاحیه روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت ساعت هشت تا 10 صبح و برنامه اختتامیه مسابقات نیز پنج‌شنبه 29 اردیبهشت ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه در دانشکده پزشکی برگزار می‌شود.

ساعت : 13:59 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  1 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2076