سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیش از خطبه های نماز جمعه این شهرستان سخنرانی کرد

به مناسبت هفته سلامت، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان، پیش از خطبه های نماز جمعه این شهرستان سخنرانی کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی در این سخنرانی با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت با عنوان ‹‹ مقاومت به داروهای ضد میکروبی، یک تهدید جهانی›› در خصوص مصرف بی رویه دارو و عوارض ناشی از آن برای سلامت انسانها سخنانی را بیان نمود.

همچنین در این روز سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه دیگر شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل از مدیران حوزه های معاونت بهداشتی و غذا و دارو این دانشگاه بودند.

دکتر احمد خورشیدی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نماز جمعه شهر مشکات،دکتر مسعود دهقانی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان در نماز جمعه شهر قمصر، و دکتر محمد حسین خیاط کاشانی در نماز جمعه شهر برزک، پیش از خطبه ها سخنرانی کردند.

دکتر حسن الماسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز قرار است در نماز جمعه مورخ 26/1/90 شهرستان آران و بیدگل پیش از خطبه ها سخنرانی نماید.

ساعت : 7:52 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  1 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1537