عملیات عمرانی پنجمین پایگاه اورژانس 115 در کاشان آغاز شد

عملیات عمرانی پنجمین پایگاه شهری مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در کاشان آغاز شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این آیین اظهار داشت: جهت ساخت این مرکز دو میلیارد ریال اعتبار لازم است.

دکتر محمد حسین اعرابی گفت: این پایگاه اورژانس با مشارکت 100 درصدی خیّرین سلامت آقای یزدیان و خانم نصرت الملوک کاشانی و با زیربنای 160 متر مربع راه اندازی می شود.

وی با اشاره به عدم وجود پایگاه اورژانس و ترافیک سنگین در خیابان امیرکبیر افزود: تکنسین های 115 در مواقع اورژانسی با تاخیر در این منطقه حضور می یافتند بنابراین با توجه به این نیاز و بررسی های به عمل آمده، تشخیص بر این شد که پایگاه پنجم اورژانس کاشان در منطقه فین احداث شود.

دکتر اعرابی تصریح کرد: در بعد انسانی و روابط اجتماعی، نمی توانیم نسبت به سرنوشت یکدیگر منفعلانه عمل کنیم و همه بایستی در امور خیر مشارکت داشته باشیم.

رئیس دانشگاه، با اشاره به اجر معنوی کار خیر خاطرنشان کرد: بی شک کمک مالی خیّران نیکوکار به بخش سلامت، موجبات خشنودی خالق و تسکین آلام مخلوق را فراهم می کند.

وی، در پایان ضمن تقدیر و تشکر از تلاش و زحمات این دو خیّر بزرگوار، از درگاه ایزد منّان برای آنان آرزوی سلامتی و توفیق نمود.

خانم نصرت الملوک کاشانی یکی از خیّرین سلامت این پروژه نیز در این مراسم اظهار امیدواری کرد: با افتتاح این مرکز بتوان گامی ارزشمند در مسیر سلامت جامعه برداشت.

وی، انگیزه خود را علاوه بر دعوت به انجام کار نیک، خدمت به مردم و همنوعان و گذاشتن یادگاری ماندگار بیان کرد.

به گفته وی، سرمایه امانتی است که حق تعالی در اختیار انسان قرار می دهد، بنابراین انسان هم باید شاکر خداوند باشد و  هم برای برکت در روزی آن را در راه پروردگار خود انفاق کند.

گفتنی است آقای یزدیان زمین این مرکز را اهدا کرده و خانم نصرت الملوک کاشانی پرداخت کل هزینه ساخت و ساز آن را به عهده گرفته اند.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 12:42 -  روز  : شنبه  - 2 /  6 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1486