رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

پرداخت بخشی از مطالبات معوّقه سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از پرداخت بخشی از مطالبات معوّقه سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد حسین اعرابی در گفتگو با وب دا، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران گرامی در ایام پرفضیلت ماه مبارک رمضان افزود: با وصول این مطالبات بخشی از معوّقه های پرسنلی ظرف 10 روز آینده پرداخت خواهد شد.

وی، همچنین با اشاره به اینکه بخش اعظم درآمد دانشگاه مربوط به بیمارستان شهید بهشتی کاشان است، تصریح کرد: تمامی بیماران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی بدون پرداخت فرانشیز (همانند بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی) به صورت رایگان در این بیمارستان تحت درمان قرار می گیرند.

رئیس دانشگاه، این امر را جزء موارد استثناء در کشور عنوان و تاکید کرد: این موضوع باعث کاهش نقدینگی در دانشگاه شده است.

به گفته وی، بیشترین حجم درآمد دانشگاه مربوط به صورت حساب های ارسالی به سازمان تامین اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه نزدیک به 80 درصد بیمه شدگان شهرستان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، افزود: عدم وصول مطالبات موسسات بیمه ای به خصوص سازمان تامین اجتماعی، اعتبارات این دانشگاه را با مشکلات زیادی مواجهه ساخته که با پیگیری و تلاش مستمر مسئولین دانشگاه این امر محقق گردید.

دکتر اعرابی، از تلاش مقام عالی وزارت بهداشت، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، سازمان تامین اجتماعی کل کشور و سازمان تامین اجتماعی شهرستان کاشان در این راستا تقدیر و تشکر کرد.

وی، خواستار همکاری کلیه مدیران واحدهای تحت پوشش دانشگاه در ارسال به موقع لیست های مطالبات پرسنلی معوّقه شد.

دکتر اعرابی همچنین در پایان، ایام وفات حضرت خدیجه (س) را به تمامی مسلمانان تسلیت عرض نمود.

ساعت : 13:55 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  4 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1419