برگزاری نشست معاون آموزشی وزارت بهداشت با اعضای هیات رئیسه دانشگاه

نشست معاون آموزشی وزارت بهداشت با اعضای هیات رئیسه دانشگاه به منظور بررسی مسائل و نیاز های آموزشی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 24/2/92 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر بهرام عین اللهی در این نشست ضمن اعلام تصویب واحد بین الملل و چند مرکز تحقیقاتی برای دانشگاه علوم پزشکی کاشان در شورای گسترش وزارت متبوع، فضای علمی و تحقیقاتی دانشگاه را بسیار مناسب دانست.

وی، به مشکلات اقتصادی کنونی و تحریم استکبار جهانی علیه ایران اسلامی اشاره کرد و خواستار وفق دادن خود با شرایط موجود شد.

رئیس دانشگاه در این نشست خواستار توجه ویژه وزارت متبوع در اعطای مجوز استخدامی اعضای هیات علمی و نیز کمک های مالی به بخش آموزش دانشگاه شد.

دکتر اعرابی، با اشاره به پتانسیل های موجود در دانشگاه و منطقه، خواستار تاسیس دانشکده داروسازی در دانشگاه شد و در ادامه به تشریح مسائل و نیاز های آموزشی دانشگاه پرداخت.

شایان ذکر است بازدید از شهرستان آران و بیدگل و توسعه فضاهای آموزشی دانشگاه و برگزاری نشست با اعضای هیات علمی از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر بهرام عین اللهی به دانشگاه بود.

گفتنی است این دانشگاه هم اکنون 168 نفر عضو هیات علمی، 282 نفر دستیار و کارشناسی ارشد و 2428 دانشجو است.

ساعت : 10:30 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :899