بیانیه محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و هتک حرمت به حرم حجر بن عدی

هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه با صدور بیانیه هایی، حمله رژیم صهیونیستی به سوریه و نیز هتک حرمت به حرم مطهر حجر بن عدی را محکوم و بر اتحاد کلیه مسلمانان اعم از شیعه و سنی در مقابله با شرارت های آمریکا، رژیم صهیونیستی و عوامل دست نشانده آنان در منطقه تاکید نمودند.

به گزارش وب دا، در این بیانیه آمده است:

تعرّض به مقدسات مسلمانان و قبور مطهر بزرگان اسلام و بدن های پاکی که نشانه بزرگی از حقانیت اسلام و مکتب اهل البیت(ع) است، با هیچ دلیلی قابل توجیه نیست.

هر چند این حادثه اولین نوع از اینگونه حوادث نیست اما تکرار این گونه اقدامات در این روزها نشان می دهد که این افراد کینه توز بجز برانگیختن عصبیت های مذهبی و ایجاد تفرقه چیز دیگری نمی خواهند.

جنایات این گروهک که به نام اسلام انجام می شوند، خدمتی است خالصانه و خاضعانه به اردوگاه صهیونیسم و در جهت تضعیف جبهه اسلام و مسلمین، و بدتر آنکه با منسوب نمودن خود به اسلام، چهره پاک و مقدس اسلام را در انظار جهانیان کریه و مخدوش نموده و ضربه بزرگی به حیثیت آن وارد می کنند.

این اقدامات مزدورانه نیز همچون همیشه از آبشخور آمریکا و اسرائیل سرچشمه گرفته است و هدفی جز تفرقه افکنی و آتش افروزی جنگ‌های فرقه ای و مذهبی در میان مسلمانان را دنبال نمی‌کند.

اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) این اقدام بی‌رحمانه و بی‌شرمانه را به شدت محکوم نموده و ابراز امیدواری می‌کند که با توسعه امواج بیداری اسلامی در گوشه گوشه جهان، این کوردلان، هرگز به ذره‌ای از اهداف شوم خویش دست نیافته و با تحقق وعده الهی برای استقرار حکومت جهانی اسلام و اداره آن به دست صالحان و مؤمنان، بساط کفر و نفاق و بی‌عدالتی از صحنه جهان برچیده شود.

ساعت : 7:49 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :841