توسط شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصویب شد؛

واگذاری آزمون گواهینامه به دانشگاه های تیپ یک/ برگزاری آزمون در تاریخ 13 تیرماه

در جلسه کمیسیون معین شورای آموزش پزشکی و تخصصی واگذاری برگزاری آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی بالینی به دانشگاه های تیپ یک تصویب شد.

به گزارش خبرنگار وب­دا؛ در پنجاه و سومین جلسه کمیسیون دائمی معین شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصویب شد برگزاری آزمون های گواهینامه تخصصی پزشکی بالینی به دانشگاه های تیپ یک واگذار شود.

بنا بر این گزارش این واگذاری شامل دانشگاه های جدیدی که به تازگی به دانشگاه های تیپ یک ارتقا یافته اند از جمله دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان، زنجان، بقیه الله، مازندران، یزد، کاشان، کرمانشاه، ارومیه و همدان نیز می شود.

لازم به ذکر است آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی پزشکی بالینی روز پنجشنبه 13 تیرماه در سراسر کشور برگزار می شود.

ساعت : 10:10 -  روز  : دو شنبه  - 16 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1044