خریداری سه دستگاه با هزینه ای بالغ بر 185 میلیون ریال در بیمارستان متینی

مدیر و قائم مقام رئیس بیمارستان متینی کاشان از خرید سه دستگاه با هزینه ای بالغ بر 185 میلیون ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش وب دا،دکتر علی خندان گفت: این دستگاه ها شامل الکتروشوک، الکتروکاردیوگراف و اتوکلاو می باشد.

وی، با اشاره به نصب و راه‌اندازی دستگاه الکتروشوک با هزینه‌ای بالغ بر 90 میلیون ریال در راستای استاندارد سازی تجهیزات پزشکی بیمارستان، افزود: این دستگاه براساس نیاز مبرم بخش ریکاوری اتاق عمل بیمارستان خریداری و در صورتی که بیمار دچار ایست قلبی شود موجب احیاء و بازگرداندن ریتم قلبی می شود.

مدیر و قائم مقام رئیس بیمارستان تصریح کرد: همچنین دستگاه الکتروکاردیوگراف شش کاناله با هزینه‌ای بالغ بر 32 میلیون و 500 هزار ریال و دستگاه اتوکلاو تایم کوتاه کلاس Bبا هزینه‌ای بالغ بر 63 میلیون ریال خریداری شد.

دکتر خندان با اشاره به استفاده از دستگاه الکتروکاردیوگراف جهت فعال سازی کلینیک ویژه بیماری‌های قلب و عروق در بیمارستان، یادآور شد: الکتروکاردیوگرام یا نوار قلب به نمودار ثبت‌شده تغییرات پتانسیل الکتریکی ناشی از تحریک عضله قلب گفته می‌شود که معمولاً با مخفف ECGیا EKGمشخص می‌شود.

ساعت : 11:6 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :880