بازدید معاون بهداشتی وزارتخانه از روند اجرای طرح غربالگری فشار خون در کاشان

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند اجرای طرح پایلوت سراسری غربالگری فشار خون در کاشان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه رخشانی، در بازدید از مرکز بهداشتی درمانی گلابچی کاشان، چگونگی روند اجرای این طرح را بررسی کرد و نکات مورد نظر خود را در راستای اجرای بهتر آن خواستار شد.

وی، ضمن بازدید از مراحل اجرای طرح و گفتگو با مراجعین و آگاهی از میزان رضایت و نحوه اطلاع رسانی به آن ها، اظهار نظر و راهنمایی خود را در جهت اجرای هر چه بهتر این طرح عنوان کرد.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، تداوم طرح پایلوت سراسری غربالگری فشار خون پس از هفته سلامت نیز به صورت دائمی در کلینیک سطح 3 فشار خون در بیمارستان متینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خواستار شد و افزود: این کلینیک به کسانی که خارج از طرح به صورت داوطلبانه مراجعه می کنند پیگیری خدمات درمانی را ارائه کند.

دکتر رخشانی ، سبک زندگی سالم را عامل موثر در کاهش بیماری های غیرواگیر دانست و گفت: تغدیه صحیح، تحرک و فعالیت بدنی و عدم مصرف دخانیات سه مسئله اصلی و اساسی در کنترل سونامی بیماری های غیرواگیر است.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: 17 درصد جمعیت 18 سال به بالای ایران و 20 درصد جمعیت 30 سال به بالا دچار فشار خون هستند و به همین ترتیب شیوع ابتلاء به این بیماری با افزایش سن بالاتر می رود.

دکتر رخشانی تصریح کرد: فشار خون عامل بستری  35 درصد بیماران در بخش مراقبت های ویژهICU  و 40 درصد افرادی است که جراحی قلب می شوند.

وی، با بیان اینکه سونامی بیماری ها در حال گسترش است و افزایش خدمات بهداشتی درمانی نیز کفایت نمی کند، ادامه داد: پیشگیری و شناخت علل بیماری از طریق آموزش و فرهنگ سازی مهم تر از احداث مراکز درمانی پیشرفته و متعدد است.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 7:28 -  روز  : شنبه  - 24 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1037