معاون بهداشتی وزارت متبوع:

دانشگاه علوم پزشکی کاشان از دانشگاه های فعال در اجرای برنامه های پیشگیرانه است

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان از دانشگاه های فعال در اجرای برنامه های پیشگیرانه است.

دکتر فاطمه رخشانی در گفتگو با خبرنگاران، اجرای برنامه های غربالگری آموزشی و پیشگیری در قالب طرح های پایلوت کشوری توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان را مثبت ارزیابی کرد.

وی، علاقمندی، پشتکار و همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اجرای مطلوب این برنامه ها را قابل تقدیر دانست و افزود: این دانشگاه منتظر آغاز هفته سلامت جهت شروع برنامه های آموزشی و پیشگیرانه نیست.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی دو سال گذشته با شناسایی عارضه ی بیماری های قلبی عروقی به عنوان اولین علل مرگ و میر در این شهرستان و اعلام به وزارتخانه، برنامه ریزی جامع طرح های آموزش و پیشگیری این بیماری را انجام داده است.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا نخستین طرح پایلوت سراسری غربالگری فشار خون را با افتتاح کلینیک سطح سه فشار خون در این شهرستان آغاز کرد.

دکتر رخشانی، قدردانی مردم این منطقه برای این اقدام ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی کاشان را یادآور شد و گفت: شهروندان کاشانی با شرکت در برنامه های غربالگری و آموزشی این دانشگاه به ارتقای سطح سلامت فردی و اجتماعی خود کمک کنند.

ساعت : 7:27 -  روز  : شنبه  - 24 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :897