دیدار صمیمانه مسئولین دانشگاه با امام جمعه شهرستان کاشان

دیدار صمیمانه مسئولین دانشگاه با نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه شهرستان کاشان روز چهارشنبه مورخ 21/1/92 برگزار شد.

به گزارش وب دا، عضو مجلس خبرگان رهبری در این دیدار ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گرامیداشت سال جدید و آرزوی سربلندی، عزت و شکوفایی برای ایران اسلامی در عرصه جهانی گفت: بزرگترین عنایت خداوند به انسان اعطای دو نعمت بزرگ "سلامتی و امنیت" است.

حضرت آیت ا... عبدالنبی نمازی، با بیان اینکه یکی از بحران های بزرگ امروز آمریکا و کشورهای اروپایی و همسایه های ایران عدم وجود امنیت است، افزود: ایران اسلامی علیرغم تهدید و توطئه های بین المللی و به برکت اسلام، انقلاب و رهبری بی بدیل مقام معظم رهبری پیروز و سربلند است.

نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه شهرستان کاشان تاکید کرد: تغذیه ارتباط مستقیمی با سلامت دارد، بنابراین باید مردم را با اصول تغذیه صحیح آشنا کرد.

حضرت آیت ا... نمازی، با بیان اینکه 90 درصد بیماری ها ناشی از سوء مدیریت بدن است، اظهار داشت: ارتقای سلامت جامعه نیاز به آموزش و فرهنگ سازی از دوران کودکی دارد.

ایشان با اشاره به اصول صحیح تغذیه در گذشته ادامه دادند: تغذیه صحیح همراه با تحرک و فعالیت از دلایل مهم سلامتی در گذشته بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری اذعان داشت: متاسفانه به خاطر وضعیت جدید فرهنگی جامعه، خانواده ها مجبور به استفاده از غذاهای آماده و فاقد استانداردهای بهداشتی هستند.

حضرت آیت ا... نمازی، با اشاره به نقش مهم زنان در مدیریت خانواده به ویژه نقش برجسته آنان در سلامتی خانواده تاکید کردند: خانواده اگر درست مدیریت شود بسیاری از مشکلات رفع می شود.

ایشان، همچنین به مسئولین دانشگاه، بررسی مسائل و روایات اسلامی در قالب اصول علمی، برگزاری کنفرانس های علمی و تبادل اطلاعات و نظر با دانشگاه های بزرگ را در راستای ارتقای سلامت منطقه توصیه کرد.

نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه شهرستان کاشان، فعالیت در حوزه پزشکی را مقدس برشمرد و تاکید کرد: طبابت از نظر دین مقدس اسلام وظیفه ای خطیر است و پزشکان باید با چهره گشاده و خوشحال با بیماران برخورد کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در ابتدای این دیدار ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و ضایعه تاسف بار زلزله بوشهر و با اشاره به هفته سلامت گفت: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی در خصوص جدی گرفتن فشارخون بالا است.

دکتر محمد حسین اعرابی اظهار داشت: فشارخون بالا یکی از معضلات مهم درمانی است که نیازمند مشارکت و همکاری دستگاه های اجرایی جهت حساس سازی و اطلاع رسانی به جامعه می باشد.

وی، مراجعه به موقع مردم را جهت سنجش فشارخون در کنترل آن بسیار موثر دانست و افزود: بیشترین مبتلایان به پرفشاری خون از بیماری خود آگاهی ندارند.

دکتر اعرابی، همچنین به بیان موفقیت ها و فعالیت های حوزه های مختلف دانشگاه در سال گذشته و جاری از جمله ارتقای دانشگاه به تیپ یک، فعالیت های نوروزی و برنامه های هفته سلامت دانشگاه شامل رونمایی از پورتال قلب سالم این دانشگاه برای نخستین بار در کشور توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و .... پرداخت.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود چالش های پیش روی دانشگاه را نیز تشریح کرد.

ساعت : 9:4 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1108