پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز ملی بهداشت محیط

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت 11 اسفند روز ملی بهداشت محیط پیامی صادر کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر اعرابی به این شرح است:

توسعه پایدار در میان ملل مختلف با توجه به شرایط خاص اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آنها معنا می یابد ولی محور هر توسعه پایدار، انسان سالم است. حفظ دستاوردهای نظام سلامت کشور و حفظ و ارتقاء سطح سلامت آحاد جامعه، حرکت در مسیری است که تحقق اهداف توسعه پایدار بر مبنای انسان سالم را در پی دارد.

رشد روز افزون پدیده شهرنشینی و پیشرفت صنعت و تکنولوژی و افزایش آلاینده ها، خطرات بسیاری را متوجه انسان می نماید لذا ارائه فعالیت ها و خدمات بهداشت محیط جهت پیشگیری از بیماری ها و حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ضرورتی انکار ناپذیر است.

بهداشت محیط به فرایند ارزیابی، تصحیح، کنترل و پیشگیری از عواملی در محیط می پردازد که می تواند بر سلامت نسل حاضر و آینده اثرات ناگواری داشته باشد و بسیاری از بیماری ها در جهان امروز حاصل ارتباط تنگاتنگ انسان با محیط زندگی اوست که با افزایش آلاینده های محیطی افزایش چشمگیری داشته است.

تغییر الگوی مصرف از منابع طبیعی به منابع مصنوعی همچون مواد شیمیایی، استفاده از سموم دفع آفات در گستره بسیار وسیع در کنار بروز پدیده های جهانی همچون تغییرات آب و هوا، گرم شدن جهانی، باران های اسیدی، تخریب لایه ازن و از سوی دیگر بروز بیماری های نوظهور موجب تحمیل بار مضاعفی بر مسئولیت های بهداشت محیط در جامعه امروزی شده است.

خوشبختانه مهندسی بهداشت محیط در کشور به عنوان یک فعالیت منسجم قدمتی بیش از نیم قرن داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است.

"11 سفند روز ملی بهداشت محیط " نقطه عطفی در برنامه های بهداشت محیط محسوب می شود و می تواند تلاشی دیگر برای آماده سازی عمومی و جلب همکاری های بین بخشی و حمایت مسئولین باشد همچنین فرارسیدن روز ملی بهداشت محیط فرصتی مناسب برای تقدیر از زحمات همکاران، بازنگری فعالیت های انجام شده و برنامه ریزی برای آینده را فراهم می آورد.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز برگزیده اند از درگاه خداوند متعال سعادت، بهروزی و موفقیت همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت محیط را خواستارم

ساعت : 9:15 -  روز  : شنبه  - 12 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1000