نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری:

عوامل فتنه 88 در یک آزمون الهی رد شدند

نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: عوامل فتنه 88 در یک آزمون الهی و دموکراسی رد شدند.

به گزارش وب دا، منوچهر متکی در اولین نشست مجمع عمومی تشکل مستقل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: عوامل فتنه 88 قطعاً راهی برای ورود به آزمون دیگری ندارند.

وی با اشاره به حضور 85 درصدی مردم در انتخابات 88 تصریح کرد: این انتخابات به مدالی برای ملت ایران به منظور اثبات تصورات دروغین و تبلیغات منفی استکبار جهانی تبدیل شد.

وی با اشاره به مخالفت دیرینه استکبار جهانی با ایران اظهار داشت: برهم زدن تلاش استکبار جهانی در نشان دادن جدایی دین از سیاست از دلایل مخالفت آنان با انقلاب اسلامی بود.

عضو جبهه متحد اصول گرایان با بیان اینکه مردم در انتخابات سال 88 برجسته ترین نقش آفرینی را داشتند، اظهار داشت: حضور پرشور و بی سابقه مردم و آرامش در انتخابات دو ویژگی اصلی این انتخابات بود.

متکی با اشاره به اینکه همه اتفاقاتی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری رخ داد و آنچه که مورد هدف قرار گرفت رای مردم بود، اذعان داشت: جبهه مخالف نتایج انتخابات در تهران را به کل ایران تعمیم داد در حالی که این تعمیم درست نبود.

وی با اشاره به اینکه اعتراض به نتایج انتخابات توسط نامزدها امری طبیعی است، افزود: اعتراضات زمینه ای برای تحمیل ناآرامی ها در کشور بود و این استراتژی قبل از انتخابات طراحی شده بود.

وی ضمن اشاره به اتصال نامبارک بین عوامل خارج و تعدادی از عوامل داخل در فتنه 88 تصریح کرد: تحمیل نتیجه خاص بر انتخابات و ایجاد زمینه نابسامانی در کشور در راستای براندازی نظام اسلامی از اهداف این استراتژی بود.

وی با اشاره به تدبیر رهبری در این انتخابات ادامه داد: این تدبیر در راستای حفاظت و احترام به رای بود چرا که این ملت می تواند غرب را به چالش بکشد.

وی با اشاره به صبوری ملت بعد از انتخابات یادآور شد: رهبری با استراتژی و تدبیر مدبرانه خود آرامش را به جامعه برگرداند.

متکی با بیان اینکه مردم با کلام رهبری، بصیرت بیشتری نسبت به شرایط نشان دادند، یادآور شد: اشراف کامل رهبری به مسائل و همراهی همیشگی مردم با رهبری دو اصل مورد قبول حامیان فتنه در خارج از کشور است.

نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: 9 دی 88 تجلی ایثار، ولایتمداری و تبعیت مردم از رهبری بود.

گفتنی است پرسش و پاسخ با دانشجویان و تشکیل اولین مجمع عمومی و انتخابات سالیانه تشکل مستقل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از دیگر برنامه های این نشست بود.

لازم به ذکر است این مراسم به همت مجمع عمومی تشکل مستقل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 13/10/91 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 14:25 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1141