دسترسی به روزنامه های سراسری بدون اتصال به اینترنت

مسئول روابط عمومی دانشگاه از فراهم آوری امکان دسترسی به روزنامه های سراسری الکترونیک از طریق سایت دانشگاه و وب دا کاشان بدون اتصال به اینترنت خبر داد.

علیرضا کاشانی نژاد در گفتگو با وب دا با اشاره به همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این زمینه گفت: کاربران سطح دانشگاه با ورود به این سایت ها می توانند به سایت این روزنامه ها دسترسی پیدا کنند.

وی همچنین با اشاره به مشاهده گزارشات تصویری دانشگاه در این سایت افزود: علاقمندان می توانند برای مشاهده اخبار وب دا در سایت اصلی دانشگاه با کلیک بر روی لینک به روز رسانی از آخرین اخبار منتشر شده بر روی این سایت آگاهی یابند.

ورود به پایگاه خبری وب دا کاشان از طریق آدرس www.webda.kaums.ac.ir و یا قسمت رویدادهای صفحه اصلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان واقع در ستون سمت چپ می باشد.

گفتنی است همچنین امکان دسترسی به برخی از سایت های علمی و سایت های وزارت بهداشت بدون اتصال به اینترنت نیز از همین طریق توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برای کاربران دانشگاه فراهم گردیده است.

ساعت : 9:20 -  روز  : چهار شنبه  - 13 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1187