وزیر بهداشت:

تحقیقات پزشکی در سال 91 بیش از 42 درصد رشد کرده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تحقیقات پزشکی در سال 91 بیش از 42 درصد رشد کرده است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مرضیه وحید دستجردی با بیان این که هم اکنون رتبه علمی کشور در سطح جهانی 19 است گفت: تحقیقات حوزه سلامت نسبت به سال گذشته بیش از 42 درصد افزایش داشته است که این امر به برکت فعالیت های گسترده پژوهشی توسط دانشگاه های علوم پزشکی، محقق شده است.

وی از تصویب راه اندازی 112 مرکز و پژوهشکده علوم پزشکی طی ماه گذشته خبر داد و گفت: نگاه حوزه سلامت به آموزش و پژوهش پزشکی در سالیان اخیر تغییرات جدی یافته است و هم اکنون دارای 700 دانشجوی PHD by researchهستیم.

وزیر بهداشت اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی باید در اختصاص اعتبارات به تأسیس شرکت های دانش بنیان و توسعه پژوهش های پایه ای و کاربردی اهتمام ویژه ای داشته باشند.

دکتر دستجردی که در هفتاد و سومین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور سخن می گفت، افزود: هم اکنون ایران به یکی از قدرت های برتر تولید محصولات دارویی در جهان تبدیل شده است و باید تا می توانیم کارهای علمی و پژوهشی و تولیدی خود را در جهت رفع نیاز های مردم توسعه دهیم.

وزیر بهداشت در پایان از توزیع 800 عضو هیئت علمی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد و خواستار توجه دانشگاه ها به نقشه جامع علمی و نقشه تحول نظام سلامت در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها شد.

ساعت : 8:21 -  روز  : سه شنبه  - 5 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :865