وزیر بهداشت:

90 درصد دانشگاه ها آماده اجرای برنامه پزشک خانواده هستند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 90 درصد دانشگاه ها آماده اجرای برنامه پزشک خانواده هستند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مرضیه وحید دستجردی در هفتادوسومین اجلاس روسای دانشگاه ها گفت: تمام برنامه های اقتصاد مقاومتی، کاهش هزینه ها و ارتقای بهره وری که یکی از پایه های برنامه های اساسی کشور است با اجرای برنامه پزشک خانواده قابل دست یافتن می شود.

وی برنامه پزشک خانواده را استراتژی کشور دانست و گفت: نباید با مسائلی نظیر بازی آرا در انتخابات نظام پزشکی چهره نورانی این برنامه مخدوش شود و روسای دانشگاه ها موظفند از این برنامه به طور کامل حمایت کنند.

وی راه اندازی تخصص پزشک خانواده را اقدام مهم دیگر در این زمینه دانست و گفت: این تخصص فعلا در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است ولی به تدریج در تمام دانشگاه علوم پزشکی اجرا خواهد شد. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می شود.

منبع خبر: پایگاه  خبری وب دا کاشان

ساعت : 13:13 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :912