تدوین برنامه استراتژیک بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل

در راستای دست یابی به اهداف نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و همچنین در راستای شیوه جدید ارزیابی بیمارستان ها (اعتبار بخشی) برنامه استراتژیک بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل تدوین شد.

به گزارش وب دا، رئیس بیمارستان تک تخصصی زنان و زایمان شهید رجایی آران و بیدگل با اعلام این مطلب گفت: تدوین برنامه استراتژیک این بیمارستان با همکاری شورای سیاست گذاری دانشگاه و با حضور مسئولین بخش ها و واحدهای بیمارستان طی 14 جلسه در آذر ماه سال جاری به پایان رسید.

دکتر فریبا مینایی افزود: این برنامه شامل تحلیل محیط داخلی (شناسایی نقاط قوت و ضعف)  و خارجی (شناسایی فرصت ها و تهدیدها)، رسالت، دورنما، موضوعات استراتژیک و اولویت بندی این موضوعات، اهداف کلی و اختصاصی، استراتژی ها و شاخص های پایش و ارزیابی عملکرد است.

وی، ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی، ارتقاء نظام شایسته سالاری، توسعه منابع مالی و اعمال مدیریت اقتصادی بر آن و ایجاد تعامل بیشتر با خیرین را از اهداف این بیمارستان ذکر کرد.

وی اظهار امیدواری کرد با بهره گیری از برنامه استراتژیک بتوان ضمن حرکت به سمت مدیریت علمی، محیطی پویا و با نشاط برای بالا بردن بهره وری و بهبود روش ها را فراهم کرد.

گفتنی است برنامه استراتژیک بیمارستان سیدالشهداء شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل نیز در حال تدوین است.

ساعت : 13:7 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1434