نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست با اشاره حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت گرامیداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه گفت: کسب مجوز راه اندازی دانشکده های دندان پزشکی  به صورت قطعی و داروسازی و پذیرش دانشجو در رشته دندان پزشکی در سال جاری از جمله برکات سفر دکتر دستجردی به کاشان می باشد.

دکتر محمد حسین اعرابی، راه اندازی این دو دانشکده را زمینه ساز ارائه خدمات تخصصی سلامت در این راستا در منطقه کاشان عنوان کرد.

وی، اجرای برنامه های جامع دیابت شهری، سلامت روان، پیشگیری و درمان سوء مصرف الکل، مراقبت های روان در دوران بارداری و ... را از جمله طرح های کشوری بیان کرد که دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این طرح ها به عنوان دانشگاه پایلوت انتخاب شده است.

دکتر اعرابی با اشاره به موفقیت های این دانشگاه در اجرای این برنامه ها و رضایت وزارت بهداشت در این زمینه تصریح کرد: همکاری دستگاههای اجرایی شهرستان یکی از عوامل این موفقیت می باشد.

وی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد با حمایت و تعامل کلیه ی دستگاههای اجرایی، بهترین خدمت رسانی در راستای ارتقای سلامت به مردم منطقه کاشان صورت پذیرد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز در این نشست گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی، عالی ترین مرجع سلامت می باشد چرا که متولی سلامت جامعه است.

محمد رضوان نژاد در خصوص مطالب مطرح شده این نشست، موضوعاتی چون سرکشی از چاله زباله، گلاب گیری سنتی، اتلاف حیوانات ناقل بیماری، تلفن گویا شهرداری جهت مردم برای اطلاع رسانی از مناطق آلوده، پیشگیری از کشتار دام در معابر و خیابانها به صورت مستمر، فرهنگ سازی جهت اتخاذ تدابیر لازم در زمینه پیشگیری از مرگ و میر کودکان، حفاظت از منابع آب و تهدید آن، توزیع شیر مصنوعی به جای شیرمادر و ... سخنانی را ایراد کرد.

ساعت : 8:24 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :961