دکتر مازوچی نهضت قرآن پژوهشی

آغاز طرح نهضت قرآن آموزی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان

مرحله اول نهضت قرآن آموزی با برگزاری کلاس های آموزش روخوانی، روان‌خوانی و تجوید قرآن کریم ویژه کارکنان دانشگاه در واحدهای مختلف دانشگاه آغاز شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به این مطلب در خصوص اهداف این برنامه اظهار داشت: طرح نهضت قرآن‌آموزی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم ارتقا دانش قرآنی برگزار شده و هدف از آن تقویت انس با قرآن، توسعه فرهنگ و سواد قرآنی کارکنان در راستای  اجرایی نمودن فرمایش مقام معظم رهبری است.
دکتر طاهره مازوچی گفت: در این دوره 870 نفر از کارکنان دانشگاه شامل  493 نفر خانم و 377 نفر آقا شرکت نموده که در مجموع مشتمل بر 222 جلسه و 21 کلاس است.

وی افزود: دوره روخوانی و تجوید در 12 جلسه ، با 44 امتیاز و دوره تجوید در 6 جلسه با 16 امتیاز برای کلیه پرسنل رشته های درمانی، بهداشتی و اداری برگزار می شود که از روز شنبه 11 آذر لغایت پایان اسفند ماه سال جاری ادامه دارد.

وی تصریح کرد: با برنامه ریزی به عمل آمده جهت رفاه حال کارکنان، کلاس های آموزشی در ساعات پیشنهادی از سوی مسئولین و رابطین آموزشی واحدها در هشت حوزه مختلف دانشگاه که دارای امکانات مناسب برای تشکیل کلاس ها هستند برگزار می شود.
وی اذعان داشت: در این مرحله با بهره گیری از اساتید و قاریان ممتاز کشور و شهرستان شرکت کنندگان با اصول مقدماتی روخوانی، روانخوانی و تجوید صحیح کلام وحی آشنا می شوند.
معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه یادآور شد: این دوره با همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری جامعه القران کاشان برگزار شده و در پایان دوره از سوی جامعه القران کاشان و واحد آموزش ضمن خدمت دانشگاه به شرکت کنندگان گواهی دوره مربوطه اعطا می گردد.

دکتر مازوچی در خاتمه ضمن ابراز امیدواری برای اینکه برگزاری و تداوم این دوره ها باعث انس هر چه بیشتر کارکنان با کتاب آسمانی اسلام، ترویج و بسط فرهنگ قرآن و ایجاد زمینه برای جلب آنها به علوم قرآنی شود از تلاش و همکاری مسئولین و رابطین آموزشی واحدها و همچنین اساتید قرآنی شهرستان تشکر و قدردانی کرد و خواستار ادامه و تقویت این همکاری ها شد.

ساعت : 8:22 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1094