جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز یک شنبه مورخ 26/9/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست بر ضرورت رشد فضائل اخلاقی و ارزش های اسلامی در سایه احیاء فرضیه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، رشد و گسترش فضای معنوی در دانشگاه را منوط به برنامه ریزی در ایجاد زمینه مناسب برای عمومی کردن این فرضیه و اقامه شعائر اسلامی بیان کرد.

حسینعلی صادقی، دبیر جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز در این جلسه گزارشی در خصوص وضعیت عملکرد مصوبات جلسات قبل این شورا به همراه چگونگی اجرای دستورالعمل نحوه تشکیل هسته های معتمدین در دانشگاه بیان کرد.

ساعت : 14:28 -  روز  : دو شنبه  - 27 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1076