تمدید گواهینامه ISO 9001:2008 (مدیریت کیفیت) بیمارستان متینی

پس از گذشت دوسال از اخذ گواهینامه مدیریت کیفیت (ISO 9001:2008  ) برای بیمارستان متینی، با انجام ممیزی مراقبتی نوبت دوم، این گواهینامه تمدید شد.

به گزارش وب دا، مدیر و قائم مقام رئیس بیمارستان متینی با اشاره به اینکه در این ممیزی که در تاریخ های 21/9/91 با حضور ممیزان شرکت IMQانجام شد، گفت: تیم ممیزی شرکت   IMQ(شرکت صادرکننده گواهی نامه) عملکرد یک ساله این بیمارستان را طی بازدید از بخش های آن در زمینه بهبود فرایندها، پایش و ارزیابی شاخص ها مورد بررسی دقیق قرار دادند.

دکتر علی خندان افزود: شناسایی موارد عدم انطباق با الزامات استاندارد و ارائه راهکارهای بهبود و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و همچنین کالیبراسیون کلیه دستگاه ها و تجهیزات پزشکی از دیگر موارد این ارزیابی بود.

وی تصریح کرد: در این ارزیابی هیچ موردی از عدم انطباق عملکرد این واحد ها با استاندارهای مدیریت کیفیت مشاهده نشد و عملکرد این مراکز طی یکسال گذشته به تایید شرکت IMQ رسید.

شایان ذکر است این بیمارستان در راستای اجرای برنامه های کمیسیون تحول اداری دانشگاه در سال 89 موفق به اخذ گواهینامه  ISO 9001و در سال 90 و 91 پس از ارزیابی مجدد، این گواهینامه تمدید شد.

گفتنی است ممیزی های مراقبتی جهت استمرار گواهینامه   ISO 9001سالیانه از سوی شرکت صادر کننده گواهی نامه به نمایندگی از سازمان بین المللی استاندارد International standard organization)) صورت می گیرد.

ساعت : 14:48 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1040