آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز دانشجو با حضور جمعی از مسئولین و دانشجویان دانشگاه روز سه شنبه مورخ 21/9/91 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این آیین ضمن تبریک 16 آذر ماه روز دانشجو اظهار داشت: امید است شما عزیزان به عنوان آینده سازان با بهره گیری موثر از روزهای دانشجویی، آینده پرباری را برای ایران اسلامی رقم بزنید.

دکتر محمد حسین اعرابی با تاکید بر ضرورت تامل و تدبر در جنبش دانشجویی و فلسفه این روز افزود: کودتای 28 مرداد 1332 و بازگشایی دانشگاه ها در مهر ماه آن سال زمینه ساز اتفاقات 16 آذر ماه سال 1332 بود.

وی، تشکیل نظام اسلامی و داشتن کشوری مستقل را به عنوان هدف دانشجویان در آن روز بیان کرد.

وی از دانشجویان خواست تا با شناخت، تدبیر و تامل در آن روز، رسالتی را که بر عهده دارند به بهترین شکل ممکن انجام دهند تا همانگونه که ما امروز به عملکرد دانشجویان خود در دوره قبل افتخار می کنیم، آیندگان نیز در مورد ما به خوبی قضاوت کنند و مایه مباهات و افتخار نسل های بعدی را فراهم نماییم.

رئیس دانشگاه، سرمایه گذاری برای رشد علمی دانشجویان را از جمله اولویت های نخست کشور عنوان کرد و اذعان داشت:  پرورش دانشجویان با تعهد، تخصص، تذهیب و دانش زمینه ساز آینده ای روشن برای مملکت و نظام اسلامی است.

دکتر اعرابی با اشاره به مشکلات و محدودیت های اقتصادی فعلی کشور تصریح کرد: مسئولین دانشگاه علی رغم این محدودیت ها، سرمایه گذاری برای این نسل فرهیخته را در اولویت کاری خود قرار داده اند چون در آینده ارائه خدمات سلامت به جامعه بر عهده این قشر فرهیخته خواهد بود.

دکتر اعرابی، سپری کردن بهترین ساعات زندگی خود با دانشجویان را جزء بزرگترین افتخارات برشمرد.

گفتنی است در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه تجلیل شد.

ساعت : 11:19 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1661