به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو:

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با دانشجویان خوابگاههای امام علی (ع) و اندیشه

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، رئیس دانشگاه به همراه معاون دانشجویی فرهنگی از خوابگاههای دخترانه امام علی (ع) و پسرانه اندیشه بازدید و با دانشجویان این خوابگاهها ملاقات کردند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این دیدارها ضمن تبریک روز دانشجو و استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات ارائه شده از سوی دانشجویان، در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و خواستار پیگیری امور رفاهی و معیشتی دانشجویان شد.

دکتر اعرابی با اشاره به اینکه دانشجویان باید یاد و خاطره شهدای سال 1332 را زنده نگه داشته و آنان را الگوی خود قرار دهند، گفت: ما امروز بیش از گذشته نیازمند ادامه راه شهدا، تکمیل حرکت آن‌ها و به نتیجه رساندن راهشان، هستیم.

دکتر مازوچی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در ابتدای این نشست با تبریک روز دانشجو، در خصوص محیط و زندگی خوابگاهی و تلاش مسئولین در مرتفع کردن مشکلات دانشجویان خوابگاهی سخنانی را بیان کرد.

دانشجویان نیز در این دیدارها ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه و اقدامات انجام شده در  راستای رفع مشکلات خوابگاه ها به طرح سؤالات، پیشنهادات، انتقادات و  نیازهای خود پرداختند.

گفتنی است این نشست ها با جمع بندی مباحث توسط رئیس دانشگاه پایان پذیرفت.

ساعت : 8:18 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1137