دیدار رئیس دانشگاه ازخانواده روان شاد جانجانی

رئیس دانشگاه به همراه مسئول دفتر امور ایثارگران و جمعی از کارکنان  به مناسبت درگذشت جانباز سرافراز حسن جانجانی کارمند دانشگاه، از خانواده این عزیز از دست رفته دیدار کردند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این دیدار ضمن عرض تسلیت، این مصیبت را امتحان الهی دانست و از ایزد منان برای آن مرحوم آمرزش و رحمت و برای بازماندگان صبر جمیل و بقای عمر آرزو نمود.

گفتنی است مرحوم حسن جانجانی در زمان خدمت مقدس سربازی در جبهه های حق علیه باطل در اثر اصابت ترکش از ناحیه شکم مجروح  و یک کلیه خود را از دست داد. ایشان در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل مشغول به خدمت بوده و در اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفتند.

شایان ذکر است همچنین به پاس ارج نهادن به خدمات ایشان در دانشگاه و جبهه های حق علیه باطل لوح تقدیری به خانواده این جانباز گرانقدر اهدا شد.

ساعت : 14:38 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1386