کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی قرار گرفتند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: کلیه دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتند.

به گزارش وب دا، دکتر طاهره مازوچی گفت: تمامی 2489 دانشجوی دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته و برای آنها کارت بیمه حوادث صادر شده است.

وی افزود: دانشجویانی که در این مدت احیاناً دچار حادثه یا اتفاقی شوند ظرف مدت 30 روز فرصت دارند با مراجعه به اداره رفاه دانشجویان از مزایای بیمه مربوطه بهره مند گردند.

وی یادآور شد: بیمه حوادث دانشجویان رایگان می باشد و هیچ گونه وجهی از دانشجویان اخذ نمی شود.

وی با اشاره به اینکه بیمه مذکور بدون محدودیت زمانی و مکانی است، اذعان داشت: تمامی دانشجویان دانشگاه در تمام ایام سال و در هر مکان (چه در محیط دانشگاه و یا غیر آن) تحت پوشش این بیمه قرار می گیرند.

دکتر مازوچی در خصوص تعهدات و مزایای این بیمه گفت: جبران هزینه های پزشکی ناشی از حوادث حداکثر تا 12.000.000ریال ، حوادث منجر به نقص عضو کلی و جزئی به میزان 60.000.000 ریال و همچنین حوادث منجر به فوت به میزان 60.000.000 ریال می باشد.

ساعت : 17:25 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :887