دکتر مازوچی آنژیوگرافی

از زمان راه اندازی مرکز آنژیوگرافی در کاشان:

بیش از 3000 عمل آنژیوگرافی انجام شده است

از زمان راه اندازی مرکز آنژیوگرافی مرکز قلب امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان از مهر ماه سال 89 ، بیش از 3000 عمل آنژیوگرافی و 300 مورد عمل آنژیوپلاستی انجام شده است.

فوق تخصص آنزیوپلاستی و آنژیوگرافی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: هر هفته به طور متوسط 5 بیمار به صورت سرپایی در این مرکز آنژیوپلاستی می شود.

دکتر مجید مازوچی، عوارض عمل آنژیوپلاستی در این بیمارستان را پایین تر از آمار جهانی بیان کرد و افزود:  طی دو سال گذشته تنها یک بیمار دچار مشکل شده که بلافاصله مشکل آن بیمار رفع و از بیمارستان مرخص شده است.

وی موفقیت در عمل آنژیوپلاستی این بیمارستان را نزدیک به 100 درصد عنوان و تصریح کرد: این مرکز دارای جدیدترین تجهیزات استاندارد و به روز دنیا می باشد.

وی اذعان داشت: تنگی نفس، تپش قلب، سوزش در سینه، احساس سنگینی بر روی سینه، دست چپ، پشت و فک تحتانی از علائم گرفتگی عروق کرونر می باشد که بهتر است بیماران در این مراحل برای درمان مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه تشخیص تنگی عروق کرونر با انجام تست هایی مثل تست ورزش صورت می پذیرد، اظهار داشت: اگر تنگی عروق کرونر پیشرفته نباشد و عروق اصلی را به طور وسیع درگیر نکرده باشد با عمل آنژیوپلاستی رگ را باز می کنند.

به گفته وی، گذاشتن استنت (فنر) در داخل رگ و باز کردن آن را آنژیوپلاستی می نامند.

فوق تخصص آنژیوپلاستی و آنژیوگرافی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان یادآور شد: عمل آنژیوپلاستی به وسیله اشعه ایکس، با بی حسی موضعی، به صورت سرپایی و بدون بیهوشی انجام می شود و بیمار روز بعد از این عمل مرخص می شود.

دکتر مازوچی با اشاره به اینکه عمل آنژیوپلاستی، یک عمل ساده و شایع در دنیا محسوب می شود، ادامه داد: درمان گرفتگی عروق کرونر منجر به بهبود کیفیت زندگی افراد و جلوگیری از مرگ ناگهانی می شود.

وی، وراثت و افزایش سن را از عوامل غیرقابل پیشگیری و استعمال سیگار، رژیم غذایی نامناسب، عدم فعالیت بدنی، دیابت و فشار خون را از عوامل قابل پیشگیری بیماری قلبی عروقی دانست.

وی گفت: رعایت الگوهای صحیح تغذیه ای، رژیم غذایی سالم و مناسب و افزایش ورزشهای منظم هوازی خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.

وی تصریح کرد: افزایش استفاده از سبزیجات، گوشت سفید در رژیم غذایی از عوامل کاهش خطر بیماریهای قلبی  است.

ساعت : 13:57 -  روز  : شنبه  - 11 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1639