اولین یادواره شهدای پزشکی کاشان و گردهمایی بسیجیان دانشگاه برگزار شد

اولین یادواره گرامیداشت شهدای جامعه پزشکی کاشان شهیدان حسین الماسی و محمد حسین هلی و گردهمایی بزرگ بسیجیان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه ضمن عرض تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر گفت: یکی از رسالت های همه مسلمانان به خصوص بسیجیان احیا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و امید است در این وظیفه خطیر پیروز و سربلند باشیم.

دکتر محمد حسین اعرابی ضمن اشاره به فرمان امام راحل (ره) در 5 آذر 1358 مبنی بر تشکیل لشکر بیست میلیونی بسیج افزود: تاریخچه تشکیل بسیج همزاد با وقوع انقلاب اسلامی در ایران است و در واقع مردم با یک حرکت خودجوش در تکیه ها و مساجد و با تمام وجود از انقلاب اسلامی پشتیبانی کردند.

رئیس دانشگاه ادامه داد: اگرچه دشمن ایران در جنگ تحمیلی به صورت ظاهری کشور عراق بود ولی در اصل ایران اسلامی در مقابل تمام جبهه استکبار جهانی ایستاد و جنگید.

دکتر اعرابی با اشاره به نقش پر رنگ بسیج در دوران سازندگی کشور یادآور شد: بسیج در بحث تهاجم فرهنگی نیز توانست سرآمد جبهه فرهنگی باشد.

وی گسترش فعالیت بسیجیان در همه عرصه ها را به عنوان عامل بازدارنده در مقابل تهدیدات دشمنان انقلاب اسلامی عنوان کرد.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابل با جنگ نرم اذعان داشت: افسران مقابله با جنگ نرم در دانشگاهها وجود دارند که تاکنون با بصیرت عمل کرده اند.

وی با اشاره به جنگ تمام عیار اقتصادی و تحریمات علیه ایران اظهار داشت: توانستیم تاکنون با عنایت خداوند متعال و درایت مقام معظم رهبری (مدظله عالی) با طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و کمک تمام اقشار جامعه این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

دکتر اعرابی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از وظایف بسیج را در دانشگاههای علوم پزشکی خدمت رسانی در عرصه سلامت دانست و اظهار داشت: امید است با تعامل و همکاری شما، دانشگاه در رسیدن به اهداف و ماموریت خود موفق و سربلند باشد.

وی در پایان یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهدای دانشگاه و هفته بسیج را گرامی داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشان نیز در این جلسه ضمن عرض تسلیت ایام محرم، یکی از پیام های مهم در زیارت عاشورا  را جدا شدن حق از باطل بیان کرد.

سرهنگ جواد نایینی با اشاره به تولی و تبری به عنوان فروع دین افزود: این دو اصل باهم و جدانشدنی هستند و حتی در زیارت عاشورا تبری مقدم بر تولی است.

وی تصریح کرد: شهدای عزیر ایران اسلامی با وجود سن کم با بصیرت، آگاهانه و پیروی از این دو اصل جنگیدند و به پیروزی دست یافتند.

وی با اشاره به ضرورت افزایش بصیرت در زمان حاضر اظهار داشت: در جنگ تحمیلی محدوده جنگ مشخص بود ولی در جنگ سایبری امروز محدوده جنگ مشخص نیست و باید با بصیرت بیشتر عمل کنیم.

وی ادامه داد: پزشکان حاضر در جنگ تحمیلی با کمترین امکانات و در شرایط بد نظامی با عشق و علاقه به رزمندگان اسلام کمک می کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشان با اشاره به حضور همیشه در صحن جامعه پزشکی در جنگ تحمیلی، وجود آنان را افتخاری برای ایران دانست.

سرهنگ نایینی جنگ علیه استکبار جهانی را تا زمان ظهور امام زمان (عج) پایان ناپذیر عنوان کرد.

گفتنی است این مراسم با حضور بسیجیان دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 2/9/91 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه به همت پایگاههای بسیج جامعه پزشکی، حمزه سیدالشهداء (ع) و حضرت زینب (س)  برگزار شد.

ساعت : 13:16 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1250