جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء  روز یکشنبه مورخ 28/08/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم و شهادت جانسوز سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، در خصوص گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر و چگونگی انجام فعالیت ها در این هفته سخنانی را ایراد کرد.

دکتر اعرابی اظهار داشت: مسئولین واحدهای تابعه دانشگاه بایستی با مشارکت کلیه کارکنان مصادیق معروف و منکر را به اطلاع همه برسانند.

حسینعلی صادقی، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز در این جلسه سخنانی را در خصوص چگونگی اجرای دستورالعمل ارسالی از استانداری اصفهان ویژه هفته امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد.

شایان ذکر است اعضاء در این جلسه به تبادل نظر و تصویب موارد قابل الاجرا در دانشگاه پرداختند.

ساعت : 8:4 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1065