مراسم چهارمین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه

رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی کل قوا در جمع دانشگاهیان:

بزرگترین سرمایه مردم دین داری، ولایت پذیری و میراث داری خون شهداست

رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی کل قوا در جمع دانشگاهیان گفت: بزرگترین سرمایه ارتشیان، سپاهیان، بسیجیان و قشرهای مختلف مردم پس از دین داری و ولایت پذیری، میراث داری از خون مطهر شهداست.

به گزارش وب دا، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی یکشنبه شب در آیین چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام با عنوان 'ستارگان خاک' در دانشگاه افزود: شهدا جان خود را برای حفظ و حراست از قرآن، اسلام و ولایت فدا کردند و همه ما مدیون شهدا هستیم.

وی از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به عنوان پدر و تقدم شهدا یاد کرد و تصریح کرد: امام راحل با نفس مسیحایی خود، روحیه جهاد و ایثارگری را در ملت ایران بوجود آورد.

وی تاکید کرد: امروز دنیا می داند که هر یک از فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم (مدظله العالی) انقلاب با پشتیبانی 70 میلیون نفری مردم ایران همراه است.

هاشمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس از آنان به عنوان شهیدان تحریم شکن یاد کرد و اظهار داشت: شهدا تسلیم پذیر و تحقیرپذیر نبودند و جهانیان در جنگ تحمیلی مشاهده کردند که چه تحریم های بزرگی را شکستند.

وی اذعان داشت: شهدا، جانبازان و رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی، تحریم علیه دین و دین خواهی، علیه استقلال و تمامیت ارضی و تحریم تسلیحاتی را شکستند.

رئیس دفتر عمومی حفاظت اطلاعات فرماندهی کل قوا با بیان اینکه تحریم های آمریکا و کشورهای اروپایی علیه ایران چیز تازه ای نیست و از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی این تحریم علیه ایران آغاز و ادامه داشته است، افزود: شهیدان والامقام در دوران دفاع مقدس به ملت ایران آموختند که می توان مقابل تحریم ها، مقاومت و ایستادگی کرد.

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران بایستی تهدیدها و تحریم هایی که هم اکنون علیه ایران انجام می شود را به فرصت تبدیل کنند، افزود: در دوران دفاع مقدس، بسیجیان که با آموزش دو روزه راهی جبهه ها شده بودند، به فرمانده لشکر تبدیل شدند.

وی تاکید کرد: فریاد استقلال آزادی و عزت و شرفی که شهیدان در دوران هشت سال دفاع مقدس سردادند، امروز در خاورمیانه، کشورهای اسلامی، آمریکای لاتین، کشورها اروپایی و حتی آمریکا طنین انداز شده و جهان به شهیدان مدیون است.

هاشمی از 'رهبری' ، 'دینداری' و 'وحدت' به عنوان سه مولفه بسیار بزرگ و قدرتمند ملت ایران در برابر دشمنان یاد کرد و افزود: ایران اسلامی امروز از ارتش مقتدر و توانا، سپاه رزم دیده و باتجربه و بسیجیان آماده بهره مند است.

گفتنی است آیین چهارمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان با عنوان 'ستارگان خاک' به مدت دو شب از تاریخ 30/7/91 لغایت 1/8/91 در جوار قبور مطهر این شهدا و در مسجد دانشگاه برگزار می شود.

ساعت : 13:43 -  روز  : دو شنبه  - 1 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1232