پانزدهمین جشنواره شهید رجایی

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت کسب رتبه برتر دانشگاه در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی

رئیس دانشگاه به مناسبت کسب رتبه برتر در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی طی پیامی از کلیه پرسنل دانشگاه  تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است:

همکاران محترم:

از آن روزی که بیست و پنج سال پیش دارالمؤمنین کاشان به بار نشستن دانشگاه علوم پزشکی را در دامان خود نظاره گر شد تا امروز که توانسته در آستانه بیست و پنجمین سالگرد تأسیس خود، برای  چهارمین سال پیاپی در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی موفق به کسب رتبه عالی و برتر گردد؛ بر هیچکس پوشیده نیست که در این سالیان متمادی نیروهای مخلص و ارزشمند توان خود را صرف بالندگی دانشگاه نموده که ثمره آن دانش آموختگی بیش از 11000 نفر در 52 رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دستیاری، ارائه بیش از 2500 مقاله، ایجاد مراکز تحقیقاتی متعدد، تدوین مجلات علمی پژوهشی فارسی و انگلیسی زبان و تامین زیر ساختها و ارائه خدمات متنوع بهداشتی، درمانی و....می باشد.

بی تردید موفقیت مذکور مدیون زحمات و تلاش های تمامی همکاران گرامی دانشگاه بوده که بدینوسیله برخود فرض می دانم از تمامی این عزیران دلسوز و متعهد که فعالانه در به ثمر رسیدن این موفقیت ها سهیم بوده اند، تقدیر و تشکر نمایم. امید است با تلاش مستمر و همکاری جمعی شاهد تداوم موفقیت های روزافزون دانشگاه باشیم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه

ساعت : 9:20 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :4394