شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر

جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر برگزار شد

جلسه شورای هماهنگی پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز شنبه مورخ 22/7/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه با تاکید بر بحث پیشگیری از اعتیاد، خواستار برگزاری جلسات جداگانه با روسای دانشگاهها و معاونین دانشجویی فرهنگی آنان جهت اتخاذ رویه ی مشترک در راستای برنامه های پیشگیری از اعتیاد در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل شد.

دکتر اعرابی از اعضاء خواست در زمینه افزایش آگاهی عموم و دانشجویان، اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.

وی، همچنین برنامه ریزی و سیاست گذاری دانشگاه مبنی بر همکاری و مشارکت همه دستگاهها و نهادهای شهرستان برای پیشگیری از اعتیاد را لازم دانست و بر لزوم تشکیل جلسات اطلاع رسانی جهت اساتید مشاور دانشگاه با توجه به شروع سال تحصیلی جدید تاکید نمود.

دکتر مرضیه اخباری، کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی دانشگاه نیز در این جلسه به ارائه عملکرد و فعالیت این واحد در زمینه پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در 6 ماه نخست سال جاری پرداخت.

شایان ذکر است مرور مصوبات جلسات قبلی از دیگر برنامه های این جلسه بود.

ساعت : 17:37 -  روز  : شنبه  - 22 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :950