مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اخوان کاشان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اخوان کاشان روز سه شنبه مورخ 28/6/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت و اعلام انزجار از توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)، از زحمات چندین سال دکتر افشین احمدوند در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر و برای دکتر فاطمه سادات قریشی در راستای خدمت خالصانه آرزوی موفقیت کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، پذیرش مسئولیت را امانتی از سوی خداوند متعال دانست و گفت: باید قدردان آن بود و به سرمنزل مقصود رساند.

وی با اشاره به اینکه ارتقاء اعضاء هیات علمی از مهم ترین شاخص های دانشگاه است، افزود: دکتر احمدوند شخصی دلسوز، شایسته، زحمت کش و مسئولیت پذیر می باشد.

وی بر ضرورت نگاه سیتماتیک و جامع برای هر مدیری تاکید کرد و اظهار داشت: امیدوارم از تجربیات ایشان در آینده به ویژه در زمان انتقال بیمارستان به ساختمان جدید استفاده کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم پیش از سخنان رئیس دانشگاه ضمن تبریک دهه کرامت گفت: امیدوارم ادامه دهنده راه اهل بیت (ع) باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل کمک و یاری از اهل بیت و ائمه معصومین (ع) را  جهت انجام شایسته مسئولیت ها لازم دانست.

وی از خدمات ارزنده دکتر احمدوند تقدیر و تشکر و برای دکتر قریشی توفیق روز افزون از درگاه ایزد منان طلب کرد.

سرپرست سابق مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اخوان کاشان نیز در این مراسم پذیرش دستیار در رشته روان پزشکی، بهره برداری از ساختمان جدید بیمارستان، بازتوانی بیماران و ارائه خدمات در سطح جامعه، آموزش پرسنل و انجام بازدیدهای مختلف را از دستاوردهای این مرکز بیان کرد.

دکتر افشین احمدوند از تمامی مسئولین دانشگاه و پرسنل مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اخوان به سبب تعامل و همکاری جهت انجام این مسئولیت تقدیر و تشکر کرد.

سرپرست جدید این مرکز نیز در این جلسه مسئولیت را بارسنگینی بر دوش افراد دانست و  گفت: امیدوارم امانتدار خوبی باشم.

دکتر فاطمه سادات قریشی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید اولین دوره دستیاران روان پزشکی این بیمارستان فارغ التحصیل می شوند، افزود: این موفقیت سبب سرافرازی دانشگاه و بهره مندی مردم از این خدمات می شود.

وی توجه جامعه  را به سلامت روان، نشانه پیشرفت آن جامعه دانست و تصریح کرد: بهره برداری از ساختمان جدید بیمارستان در انگ زدایی نسبت به بیماران بسیار موثر است.

وی تاکید کرد: روان پزشکان خود را وکیل بیمارانشان می دانند.

شایان ذکر است در آینده نزدیک مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اخوان به ساختمان کارگرنژاد که با همت و مشارکت خیردر محوطه مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان بنا شده است، انتقال می یابد.

لازم به ذکر است اهدای لوح تقدیر از سوی رئیس دانشگاه و هدایایی از سوی مسئولین دانشگاه و بیمارستان ها و کارکنان واحدهای مذکور به دکتر احمدوند از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است در پایان ابلاغ دکتر قریشی که به امضاء رئیس دانشگاه رسیده بود، قرائت شد.

ساعت : 8:5 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1140