کمیته هماهنگی مراسم قالیشویان تشکیل شد

کمیته هماهنگی مراسم قالیشویان با حضور اعضاء روز سه شنبه مورخ 28/6/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش وب دا، این جلسه در راستای هماهنگی درون بخشی جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مراسم مذهبی سنتی قالیشویان مورخ 7 و 14 مهرماه سال جاری در مشهد اردهال برگزار شد.

ارائه کلیه برنامه ها توسط واحدهای مختلف دانشگاه، مکاتبه با دانشگاههای همجوار در راستای هرچه بهتر برگزار نمودن مراسم و مکاتبه با وزارت متبوع در خصوص برآورد هزینه های بهداشتی درمانی این مراسم از مصوبات این جلسه بود.

براساس این گزارش، مقرر شد ماموران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه مانند سال قبل در منطقه استقرار یابند و همچنین کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه قبل از برگزاری مراسم در محل حضور یابند و مشکلات بهداشتی درمانی را بررسی و رفع نمایند و در طول مراسم نیز نظارت کامل و دقیق بر امور بهداشتی منطقه داشته باشند.

ساعت : 15:38 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1017